ΑΡΧΙΚΗ > ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η συνεργασία μας με αξιόλογους ευρωπαϊκούς οίκους, η συνέπεια και η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, μας οδήγησαν στην επιλογή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στον τομέα των μηχανημάτων  η εταιρία μας συνεργάζεται με τους πλέον αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού όπως SELMI, ICETECH, LONGONI, FB DERANIERI,FAEM κα, τους οποίους & αντιπροσωπεύει.

Οι πρώτες ύλες παγωτού LEAGEL εξαιρετικής ποιότητας, σε μεγάλη ποκιλία γεύσεων, έχουν δώσει στην εταιρία μας μια ξεχωριστή θέση στον χώρο του παγωτού.

Τα είδη συσκευασίας σε μεγάλη ποκιλία σχεδίων και διαστάσεων με εντυπωσιακό design, από πρωτογενή υλικά κατάλληλα για τρόφιμα, συνοδεύονται από πιστωποιητικά σύμφωνα με την Ε.Ε.

Η  πλουσιότερη συλλογή της Ευρώπης από φόρμες σοκολάτας 1ο & 2ο κέρασμα, κελύφη, decor καθώς και πολλά σχέδια για σοκολατένιες φιγούρες, αυγά κλπ,αποτελούν ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό τμήμα στο χώρο του καταστήματός μας. 
 

Είμαστε συνεχώς στη διάθεσή σας για την πλήρη και λεπτομερή ενημέρωσή σας!


< Επιστροφή

ΑΦΟΙ ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Γ.Κ. Μικρού 20, Χαριλάου, 54250 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 301.090, Fax: 2310 313.001, www.dourmousoglou.gr, info@dourmousoglou.gr